Beauty4You

 

seperator

Welkom bij Beauty 4 You by Lise

Mijn naam is Lise en ik ben gecertificeerd allround schoonheidsspecialiste.
Bij mij in de salon kunt u terecht voor verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen.

We hebben maar één huid en die moet goed verzorgd en onderhouden worden. Uw huid speelt een belangrijke rol bij de eerste indruk bij anderen, voor iedereen zowel dames als heren, jong en oud! We worden allemaal blootgesteld aan factoren die de huid schade kunnen aanbrengen en dat is niet leeftijd gebonden. Denkt u maar aan, zon, roken, medicatie, milieu, stress en verkeerde voeding. De producten die ik in de salon gebruik zijn geheel op elkaar afgestemd om zo een optimaal resultaat te behalen, met behulp van het natuurlijke huidverzorgingsmerk Extenso! 
Prijzen

EXTENSO SKINCARE 

Extenso is een huidverzorgingsmerk van de Nederlandse bodem met een breed assortiment producten voor de huidverzorging en huidverbetering voor elke leeftijd en ieder huidtype. Extenso is 100% vegan, rijk aan natuurlijke ingrediënten en bevat zorgvuldig geselecteerde werkstoffen.
De producten zijn vrij van parabenen, minerale oliën, overbodige geur- en kleurstoffen en uiteraard dierproefvrij. Extenso skincare helpt de huid gezond, fit en stralend te houden.

 

DERMAPEN BENELUX
Toonaagevende technologie op het gebied van microneedling, huidverbetering en esthetische innovaties. Ontdek de dermapen 4 Micro-Needling behandelingen in combinatie met de DP Dermaceuticals producten.

Graag tot ziens in mijn salon!

 

 

  • Beauty4You Wateringen


seperator


Openingstijdenseperator

WhatsApp voor een afspraak naar: 06 14266276